Verzend- en retourbeleid

Verzenden en retouren
Als je een bestelling hebt gedaan in de Mahabier Bierbrouwerij webshop, dan sturen we de bestelling naar je toe. Je ontvangt een bevestiging in de e-mail. Heb je geen email ontvangen? Check dan nog even je map met ongewenste e-mails.

Verzendkosten
Er wordt € 6,95 verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendmethode
Onze bestellingen worden bezorgd door PostNL of DHL. De pakketten worden verstuurd onder de voorwaarden van PostNL of DHL.

Afleveradres
Mahabier Bierbrouwerij levert uitsluitend op woonadressen binnen Nederland. Mahabier Bierbrouwerij bezorgt niet op een postbus- of antwoordnummer.

Levertijd
We streven ernaar de bestelling zo snel mogelijk te verzenden nadat de betaling binnen is. Indien de artikelen op voorraad zijn, wordt de bestelling binnen drie werkdagen verzonden. Rondom extra drukke periodes zoals feestdagen en productlanceringen kunnen afwijkende levertijden gelden. Mochten wij om wat voor reden dan ook de levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Zodra wij jouw pakket hebben overhandigd aan de verzender, kunnen wij geen invloed meer uitoefenen op het verzendproces.

Garantie
Controleer je bestelling binnen 3 werkdagen na ontvangst. Stel ons tijdig op de hoogte van eventuele klachten.

Het artikel is beschadigd
Geef de beschadiging door via info@mahabier.eu. Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Zoals in onze algemene voorwaarden staat beschreven, is Mahabier Bierbrouwerij niet verantwoordelijk voor de geleden schade tijdens transport of levering. We denken wel graag mee om tot een passende oplossing te komen.

Het artikel is niet naar verwachting
Ben je niet tevreden? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via info@mahabier.eu. Dan zoeken wij naar een passende oplossing. Graag het ordernummer vermelden.

Retourneren
Het retour sturen van een artikel kan, binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Stuur een e-mail naar info@mahabier.eu. Vermeld in de e-mail: naam, adres woonplaats, factuurnummer en reden van terugsturen.

De kosten voor het terugsturen, zijn voor je eigen rekening. Als het product goed is aangekomen bij ons, wordt het aankoopbedrag teruggestort op je bankrekening. De artikelen moeten in goede conditie worden geretourneerd. Artikelen dienen compleet, niet gebruikt, onbeschadigd, ongedragen te zijn en bier onaangebroken. Het artikel zit, indien mogelijk, nog in de originele verpakking. Bovendien moet de kassabon of factuur getoond kunnen worden. Het retourneren is voor eigen risico.

Als je vragen hebt, mail Mahabier Bierbrouwerij op info@mahabier.eu.

Telefoon: +31 6 41564230
Email: info@mahabier.nl
Fazant 10, 9247, GK Ureterp